Parteneriate

În activitatea de gestionare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE), operatorii de colectare ai SNC – SISTEM NAȚIONAL DE COLECTARE preiau deșeurile colectate selectiv de la companii de salubritate, producători, distribuitori de EEE, companii, instituții și colectivități.

Derulăm parteneriate durabile și de succes pentru încredințarea DEEE colectate către:

  • organizații colective (OTR) care au preluat responsabilitatea producătorilor privind realizarea obiectivelor anuale de colectare,
  • producătorii care își îndeplinesc în mod individual  obligațiile de gestionare a DEEE,
  • reprezentanții autorizați ai producătorilor.

Organizăm campanii cu primăriile din zonele în care activăm, pentru organizarea de minicolecte, în mediul urban, inclusiv în sectoarele Capitalei, și de minicaravane, în mediul rural.

Structurile în care suntem implicați asigură suportul logistic necesar bunei desfășurări a numeroase activități din cadrul programelor de educație de mediu sau cele de tip CSR, cu firmele, organizațiile și instituțiile active în acest domeniu.

Ne face o deosebită plăcere să avem printre partenerii noștri următoarele companii:

În vederea discutării inițierii unui parteneriat cu SNC – Sistem National de Colectare, vă rugăm să ne contactați la tel. +40 728 222 238 sau prin e-mail: comercial@e-deseu.ro

Te ajutăm să scapi gratuit de deșeurile electrice și electronice!

Parteneri:

Mulțumim partenerilor care sprijină efortul
SNC de a încuraja colectarea selectivă a DEEE și de a promova comportamentul responsabil față de mediu în comunitățile locale.